Faglighed og erfaring i særklasse

Vores mange år i branchen og brede faglige forstand, sikrer dig et slutprodukt, du bliver glad for

Lad os hjælpe dig med den helt rigtige facadeløsning

Hos Lafodan har vi leveret danskproducerede vinduer og døre af høj kvalitet i årevis.

Vi prioriterer at tage os tid til at være med i planlægningen af dit byggeri fra start til slut, og det giver dig en professionel facadeløsning, der er nøje gennemtænkt og fulgt til dørs.

Vi henvender os til erhvervskunder i hele landet, og dit byggeris placering afholder os ikke fra at deltage i byggemøder.

Landsdækkende service gennem 40 år

Vi har leveret facadeløsninger til bygherrer og tømrermestre i mere end 40 år. Med vores mange år på bagen har vi leveret professionelle løsninger til alverdens former for byggerier, og det har givet os en tung faglig og erfaringsmæssig baggrund.

Hos os kan du være sikker på at få leveret en facadeløsning, der passer perfekt til dit byggeri. Vi ved, hvad der virker – og hvad, der ikke virker.

Forhandler af DVV-verificerede vinduer

DVV-mærkede vinduer og yderdøre – din sikkerhed for kvalitet og holdbarhed

DVV-mærket betyder at virksomhedens vinduer og yderdøre er fremstillet efter kvalitetsstandarden ”De Tekniske Bestemmelser for DVV”

Professionalisme i højsædet

Vores fornemste opgave er at levere en professionel løsning til dit byggeri, der ikke bare er af høj kvalitet, men som også fungerer optimalt.
Kvalitet og pris følges naturligvis ad, men vi har ikke alene fokus på at levere en kvalitetsløsning til dit byggeri. Vi bestræber os også altid på at kunne tilbyde dig en løsning til en fornuftig pris.

Giv os et kald

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 99 16 00 eller på e-mail bvj@lafodan.dk, så vi kan tage en snak om dit byggeprojekt.