Jysk Termografering

Hos Lafodan tilbyder vi termografering som en del af undersøgelse, forebyggelse eller udbedring. Med det nyeste supersensitive kameraudstyr kan vi på få timer tage en række opklarende termo-fotos, der ligesom røntgenfotografier klarlægger tingenes egentlige tilstand i dybden.

Alt kan termograferes, huse, virksomheder, m.m.
Vi tilbyder at termografere huse, andre bygninger eller kældre som led i afdækningen af energi- og ressourceforbrug eller for at kortlægge angreb af fugt, svamp eller andre konstruktionstruende skader.

Vi kan også være mere specifikke gennem termografering af fx byggeselskabers elskabe – hvor vi kan forudse ophedninger og nedbrud, ved at tage uregelmæssigheder i opløbet. Vi tjekker simpelthen hvilke grupper, ledninger eller samlinger der er på vej til at blive for varme.

Termografering af elmotorer og andre transmissioner
Elmotorer og andre motorer med transmissioner eller bevægelige dele kan også termograferes med store fordele. Billedernes varmeudsving kan afsløre om et leje eller en anden sliddel ikke bevæger sig optimalt, og derfor bruger for meget energi eller er på vej mod defekt.

Udførlig dokumentation
En termografi undersøgelse fra Lafodan resulterer i en omfattende rapport, med afrapportering, fokuspunkter og billeder med temperaturer og zoner. Rapporten indeholder også en konkret vurdering af tingenes tilstand og i de fleste tilfælde en anbefaling til aktion og udbedring.

Vi er uddannede og certificeret
Lafodans operatører på termografering er uddannede som el-termografer hos DBI, og er derfor certificeret til brug af udstyret samt til at termo- fotografere for danske forsikringsselskaber.

Ring og få et gratis og uforpligtende tilbud på 70 70 76 34

  •  
  • HAR DU ET SPØRGSMÅL?

    Navn

    E-mail

    Dit spørgsmål

    Indtast koden nedenfor: captcha